Verandazonwering, Overkappingen, overkapping

Missie & Visie

Onze missie is om jou te helpen jouw droomwoning te realiseren. Met de juiste, duurzame materialen creëer je een huiselijke en stijlvolle sfeer in het interieur van jouw dromen.

  • Kwalitatieve en duurzame materialen
  • Prachtige producten voor ieders budget
  • Gebruik van de juiste materialen voor energiezuinig resultaat
  • Creer een wow-effect in jouw interieur
  • Laat jouw zonwering leveren aan huis
  • Reken op een specialist voor de plaatsing jouw zonwering
  • Persoonlijke aanpak op maat

Over V&V Plus

Bij V&V Plus streven we er naar om jouw woning een huiselijke en eigentijdse sfeer te geven. Dat doen we door op zoek te gaan naar de beste premium producten op de Belgische markt. Die selectie aan producten bieden wij aan in onze showroom te Aalst. 

Wij zijn gespecialiseerd in zonwering, rolluiken en overkappingen. Heb je plannen om te bouwen of te verbouwen? Zorg dan dat je voldoende aandacht besteed aan enkele specifieke elementen in jouw woning.

De juiste zonwering zorgt voor een aangenaam en comfortabel binnenklimaat. Ons aanbod aan premium zonwering op maat verwezenlijken wij in samenwerking met Verano: een specialist in zonwering.

Benieuwd naar onze prijzen?

Waarom kiezen voor V&V Plus

V&V Plus heeft een ruime ervaring met het binnenklimaat van woningen. Daarom spitsen we ons toe op zonwering, rolluiken en overkappingen, die enorme impact hebben op de sfeer in jouw woning.

Kwalitatieve producten
Onze producten worden geselecteerd op basis van kwaliteit en duurzaamheid. Ze zijn ontworpen en geproduceerd met oog op een lange levensduur en een hoog gebruiksgemak.
Belgische makelij
Lokaal kopen was nooit zo interessanter! Voor onze zonwering werken wij samen met Belgisch bedrijf Verano.
Ieders budget
is een hele onderneming. Je wil graag de best mogelijke producten integreren binnen jouw budget. Bij V&V Plus kies je uit een breed gamma aan producten voor ieder budget.
Op maat
Wil je een zonwering plaatsen die perfect past bij jouw ramen of gevel? V&V Plus zorgt voor maatwerk dat helemaal in lijn ligt met jouw project.
Advies van experts
Ben je niet zeker van je keuze? Doe beroep op onze experts en interieurspecialisten om je bij te staan tijdens de selectie van de juiste materialen. V&V Plus staat voor je klaar!
Levering en plaatsing
Wil je de zonwering laten leveren, maar zelf plaatsen? Dat kan! Heb je liever dat onze professionele medewerkers de producten bij jou installeren en plaatsen? Ook dat kan!