Overkappingen

Geniet het hele jaar door van jouw tuin!

Overkapping, terrasoverkapping, lamellendak

Met 1 of meerdere overkappingen over je terras zorg je ervoor dat je het hele jaar door van je ruimte buiten kunt genieten. Ook wanneer het regent, kan je onder de overkapping genieten van de frisse lucht buiten. V&V+ is gespecialiseerd in overkappingen voor ieder type woning en tuin. We produceren de overkapping eveneens op maat van jouw woning of project. Bekijk dus zeker ons aanbod om de verschillende mogelijkheden te ontdekken.

Belgische makelij
Op maat gemaakt
Kwaliteit in huis

Terrasoverkappingen

Hou jij er ook van om met enkele vrienden buiten op het terras een barbecue te organiseren of bijvoorbeeld een glaasje te drinken in goed gezelschap? Samen buiten zitten, geeft je immers een zomers gevoel. Je krijgt bovendien lekker veel energie van de lucht buiten. Door een terrasoverkapping te plaatsen, hoef je nooit binnen te vluchten voor een bui of omdat de zon direct op je schijnt. Een overkapping boven je terras bied je dus de mogelijkheid om het hele jaar door je terras te gebruiken.

Terrasoverkapping_Ledro, Terrasoverkapping Ledro, Verano overkapping, Verano terrasoverkapping
Terrasoverkapping Iseo, Verano overkapping, Verano terrasoverkapping

Pergola als overkapping

Een pergola in je tuin is een garantie voor een gezellig gevoel buiten. De pergola zonwering geeft je een schaduwrijke omgeving op momenten dat je eventjes uit de zon wil. Maar de pergola is ook de ideale plek om onder te schuilen voor een bui. Onze pergola’s werken we af met een zonwerend, waterafstotend polyester doek dat ook bestendig  is tegen ieder type weer.

Verandazonwering

Beschik je reeds over een fijne veranda die toch net iets te warm wordt in de zomer? Een verandazonwering kan je uitschuiven wanneer dit nodig is. Zo benut je de warmte van de zon optimaal. Tijdens de lente en herfst geniet je van het verwarmende effect van de zon op je veranda. In de zomer, wanneer de zon echt haar best doet, kan je de zonwering uitschuiven overheen de veranda en zo eveneens genieten van een lekker koele veranda!

Verandazonwering, Overkappingen, overkapping
verandazonwering aalst, verandazonwering

Lamellendak als overkapping

Een lamellendak is de ideale oplossing voor liefhebbers van een mooie tuin die graag de touwtjes in handen houden. Onder de lamellen geniet je van een gezellig en sfeervol hoekje waar jij bepaalt hoeveel zon je wil doorlaten. De lamellen kun je elektrisch bedienen. Op die manier kun je de lamellen eveneens kantelen in de hoek die jij kiest. Je kunt de lamellen ook helemaal openschuiven, zodat er niks in de weg staat tussen jou en de zon!

Glaswanden en schuifwanden voor overkappingen

Naast zon en regen kan je op je terras ook heel wat last ondervinden van de wind. Een degelijke scheiding vormt hier dan de ideale oplossing. Door een glaswand of een schuifwand te installeren creëer je makkelijk een kamer in de tuin, helemaal naar je eigen wensen en instellingen. Wil je graag veel licht en toch weinig wind? Of hou je wel van een zuchtje wind doorheen de lamellen? Jij kiest!

schuifwand, glaswand, schuifwanden, glaswanden, Overkappingen, overkapping
overkapping, aluminium overkapping, terrasoverkapping, overkappingen

Combineer en optimaliseer je terrasoverkapping

Overkappingen, glaswanden en een lamellendak kunnen we met elkaar combineren om zo de ultieme ruimte buiten te creëren. Door de juiste producten met elkaar te combineren, zorg je bijgevolg voor een kamer in de tuin of extra sfeer in de tuin waar jij eveneens de complete controle over kan uitoefenen.

V&V+ levert en installeert alle producten op maat van jouw tuin of terras. Op die manier heb jij het helemaal voor het zeggen en beslis jij exact waar je welk type overkapping wenst te gebruiken. Bekijk zeker even ons aanbod of neem contact met ons op om de mogelijkheden te ontdekken. Ongeacht de specifieke overkapping die jij nodig hebt, wij zorgen voor exclusief werk op maat. Alle overkappingen maken we op maat en zijn eveneens beschikbaar in verschillende materialen en afwerkingen.

 • Terras overkapping
 • Pergola overkapping
 • Dak overkapping
 • Jacuzzi overkapping
 • Vrijstaande overkapping
 • Overkapping met lamellen
 • Glaswand met overkapping
 • Zijwand met overkapping
Overkappingen, verandazonwering, pergola, overkapping, terasoverkapping

Kwalitatieve en duurzame overkappingen

V&V+ is gespecialiseerd in merk op maat. Je kunt bij ons terecht voor overkappingen, wanden en zonwering op maat van jouw nieuwbouw, renovatie of project in de tuin. Al onze overkappingen laten we lokaal produceren en zijn dan ook van de hoogst mogelijke kwaliteit.

 • Overkappingen met CE markering.
 • Producten gemaakt in een Belgische fabriek.
 • Zonwering maken we op maat.
 • Duurzame en ook kwalitatieve overkappingen.
 • Levering en plaatsing door een professioneel team.
 • Gegarandeerd plezier in je tuin en op je terras!

Waar plaatsen wij overkappingen?

V&V+ plaatst overkappingen in Vlaams-Brabant als ook in Oost-Vlaanderen in de volgende gemeentes:

 • Aalst, Dedermonde en Ninove.
 • Liedekerke, Ternat en Asse.
 • Zottegem en Geraardsbergen.
 • Lede, Denderleeuw en Haaltert.
 • Berlare, Lebbeke en Wetteren.