Zonwering

Geniet van een comfortabel klimaat binnen in ieder seizoen

zonwering, premium zonwering, zonwering op maat, zonwering Aalst

Geniet van een comfortabel klimaat binnen in ieder seizoen

Mensen willen een goede inval van het licht, maar kiezen toch ook graag voor zonwering. Waarom? Natuurlijk licht zorgt voor een hoog comfort binnen in huis. Daarom kiezen we massaal voor grote ramen en behouden we zo een ruim uitzicht op de natuur buiten. Kies zelf hoeveel licht van de zon jij wil binnenlaten door gebruik te maken van premium zonwering. Sluit op warme dagen de zon buiten wanneer jij dat ook maar wil. Door gebruik te maken van een efficiënte methode om het licht van de zon te doseren, geniet je bijgevolg van deze voordelen:

  • Houd je huis lekker koel, ook al is het buiten tropisch warm.
  • Werk comfortabel op je computer zonder reflectie van buitenaf.
  • Kijk naar je favoriete serie op Netflix zonder het storende effect van de zon op bijvoorbeeld het scherm van je computer.
  • Bescherm je meubels eveneens tegen schadelijke UV stralen.
  • Laat het licht tijdens de dag binnen, maar sluit de hitte buiten.
  • Verlaag je factuur voor energie. Een goede zonwering kun je daarom zeker zien als de perfecte investering.
  • Geniet van meer privacy binnen in huis.

Met een goede zonwering van hoge kwaliteit heb je zelf veel inspraak in de hoeveelheid licht van de zon die je wil binnenlaten. Je geniet in de zomer van een frisse ruimte binnen en in de winter hou je ook makkelijker de warmte binnen.

Belgische makelij
Op maat gemaakt
Kwaliteit in huis

Zonwering op maat

Zowel voor projecten in renovatie als nieuwbouw voorziet V&V Plus zonwering op maat van jouw project. Of je nu kiest voor het stijlvolle effect van de structurele zonwering aan de buitenkant van de gevel of voor het wow-effect van de zonnescreens die volledig zijn weggewerkt in je gevel. Bij V&V Plus hebben we de gepaste zonwering voor ieder budget en design. Zorg voor een aangenaam klimaat binnen in huis en bespaar bijgevolg op de kosten die je uitgeeft aan verkoeling en verwarming.

Er bestaan 3 manieren om de zon te weren uit je woning: buitenzonwering, binnen zonwering en zonwerend glas. Een degelijke buitenzonwering is met voorsprong de beste manier om je woning aangenaam en koel te houden. Met een premium buitenzonwering kun je de temperatuur in je woning maar liefst 10° lager houden dan de temperatuur buiten.

Kwalitatieve en efficiënte zonwering

Onze buitenzonwering zorgt ervoor dat de tropische hitte tijdens een zonnige zomerdag je woning niet kan binnendringen. Je houdt de hitte tegen op de best mogelijke manier. Welke zonwering jij kiest voor jouw woning of gebouw, hangt helemaal af van je eigen smaak en design keuzes.

STRUCTURELE ZONWERING

Structurele zonwering bestaat uit een moderne en tijdloze bescherming tegen het licht van de zon. Door gebruik te maken van lamellen of schuifpanelen voor de ramen, hou je het licht van de zon op een slimme manier buiten. Bovendien geeft deze methode jouw gebouw extra uitstraling en een moderne uitstraling.

ZONWERING MET SCREENS

De zonwering met screens is dan weer ideaal wanneer je aan de buitenkant van het gebouw geen blijk wil geven van de aanwezigheid van de zonwering. Deze screens zitten subtiel verwerkt in een verborgen kast boven de raam. Zonnescreens zijn discreet en vallen ook nauwelijks op.

Bestel je premium zonwering bij V&V Plus

Bij V&V Plus vind je een ruim aanbod aan premium zonwering tijdens de renovatie van een bestaande woning of bijvoorbeeld bij de realisatie van een nieuwbouw.

  • Geniet van een persoonlijke en uiteraard ook een professionele aanpak.
  • Zelf plaatsen of laten plaatsen door een expert.
  • Gepersonaliseerde zonwering op maat van jouw project.